Globinsko čiščenje avta | Notranjost vašega vozila bo spet kot iz škatlice

Globinsko čiščenje avta | Notranjost vašega vozila bo spet kot iz škatlice

V današnjem hitrem tempu življenja je avto več kot le prevozno sredstvo; je podaljšek našega doma in odraža našo osebnost. 

Zato je pomembno, da ne samo ohranjamo njegovo tehnično brezhibnost, ampak tudi skrbimo za njegov videz in notranjo čistočo. Ne gre le za estetski poseg, ampak poskrbimo za vzdrževanje zdravega in prijetnega okolja za voznika in potnike.

Zakaj izbrati globinsko čiščenje vozila?

Globinsko čiščenje avtomobila se razlikuje od standardnega čiščenja, saj se pri tem procesu temeljito očistijo tudi najbolj skriti kotički vašega vozila. To vključuje:

  • Čiščenje sedežev: Ne glede na to, ali imate usnjene ali tekstilne sedeže, najprej sedeže posesamo, da odstranimo umazanijo, potem pa z globinskim čiščenjem odstranimo madeže, neprijeten vonj in alergene, ki se nahajajo v avtomobilu.
  • Čiščenje talnih oblog in preprog: Odstranjuje umazanijo, pesek, dlake in druge delce, ki se z leti naberejo in so pogosto spregledani.
  • Čiščenje armaturne plošče in ostalih površin: Prinaša nazaj sijaj in odstranjuje prah ter bakterije, ki vplivajo na kakovost zraka v vozilu.
  • Odstranjevanje neprijetnih vonjav: Posebna pozornost je namenjena odstranjevanju neprijetne vonjave, ki se zažre v tkanine in prezračevalni sistem zaradi bakterij.
  • Čiščenje stekel oz. steklenih površin. Očiščene steklene površine so pomembne za dobro vidljivost.

 

Kako poteka globinsko čiščenje vozil?

Postopek globinskega čiščenja avta zahteva natančnost in strokovnost. Naša ekipa uporablja samo najboljše ekološke čistilne rešitve in napredne tehnike čiščenja, ki zagotavljajo izjemne rezultate brez škode za vaše vozilo ali okolje. Postopek običajno vključuje:

  • Temeljit pregled: pred izvedbo čiščenja najprej pregledamo notranjost vašega vozila in identificiramo področja, ki potrebujejo posebno pozornost.
  • Predčiščenje in sesanje: Odstranimo vso umazanijo in pripravimo notranje površine in tepihe za nadaljnje globinsko čiščenje.
  • Uporaba specializiranih čistil: Za globinsko čiščenje uporabimo kakovostna profesionalna čistila, ki so varna in učinkovita.
  • Detajlno čiščenje: S posebno opremo natančno očistimo vsak kotiček vašega avtomobila s poudarkom na sedežih, seveda pa očistimo tudi armaturno ploščo, strop in prtljažnik.
  • Finalni pregled: Zagotovimo, da je vsak del vašega avtomobila brezhibno očiščen.

Proces globinskega čiščenja vozil traja od 3 do 5 ur, ker je potrebno, da se notranjost avtomobila popolnoma posuši. Odvisno od stopnje umazanije in letnega časa, ki vpliva na sušenje vozila.

 

Zakaj Izbrati Nas?

  • Pripeljemo se do vašega vozila kjerkoli v Ljubljani in njeni okolici. Izbira mobilne avtopralnice, ki pride na vašo lokacijo, v primerjavi s tradicionalnimi avtopralnicami na fiksnih lokacijah, prinaša številne prednosti. Najpomembnejša prednost je prihranek časa, saj vam ni treba zapuščati doma ali pisarne in čakati v dolgih vrstah, kar je pogosta težava pri fiksnih ročnih avtopralnicah. Pranje vozila na želeni lokaciji omogoča, da se vaše opravke nadaljuje nemoteno, medtem ko profesionalci poskrbijo za vaš avtomobil.
  • Poleg tega naša mobilna avtopralnica uporablja napredne tehnike in ekološka čistila, ki zagotavljajo temeljito čiščenje brez škode za okolje. Ta pristop ne samo da ponuja udobje in fleksibilnost, ampak tudi zagotavlja visokokakovostno storitev, ki je primerljiva ali celo presega tisto pri fiksnih ročnih avtopralnicah, vse to brez dodatnega truda ali izgube časa na vaši strani. Pri globinskem čiščenju se očisti tudi stvari v notranjosti vozila, ki jih z navadnimi čistilnimi sredstvi ne morete odstraniti.
  • Ker na enem mestu ponujamo celovit spekter storitev: zunanje in notranje čiščenje, temeljito globinsko sesanje potniškega in prtljažnega prostora
  • Ker imamo večletne izkušnje na področju globinskega čiščenja vozil. Naše stranke se k nam vračajo zaradi naše predanosti detajlom, uporabe ekoloških čistil in zagotavljanja izjemnih rezultatov pri čiščenju. Ne glede na to, ali želite odstraniti madeže po kavi, sledi domačih ljubljenčkov ali preprosto želite, da vaš avto zasije kot nov, čiščenje notranjosti vašega vozila od stropa do tepihov je naše poslanstvo.

Vabimo vas, da nas kontaktirate oz. nam preko spodnjega obrazca pošljete povpraševanje in dovolite, da vaše vozilo doživi preobrazbo, ki si jo zasluži. Pogled na vašega jeklenega konjička vas bo razveselil, v vašem vozilu pa boste uživali kot bi bilo spet novo! Vaš avto ne bo samo videti bolje; počutili se boste bolje, ko boste sedli za volan čistega, svežega vozila. Znebite se skrbi, izberite CareNDrive!

Za več informacij nas pokličite ali nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@carendrive.com ali spodnjega obrazca. Vaš avto si zasluži najboljše – prepričajte se sami!

 

Cenik globinsko čiščenje avta

Globinsko čiščenje sedežev  90 €.

Celotno notranje globinsko čiščenje vozila od 120 €, odvisno od stopnje umazanije in velikosti vozila.

Možno tudi čiščenje posameznega sedeža (30 €).

Čiščenje se izvaja skozi celo leto.

NASVET: priporočljivo je globinsko očistiti vozilo vsaj 1 krat letno.

 

Zaupajo nam