O nas

Podjetje Carendrive d.o.o. je nastalo kot plod odgovora na dolgotrajno čakanje v vrstah avtopralnic ter vse manj prostega časa potrošnikov, saj jim hiter tempo ter številne obveznosti omogočajo opravljanje le najnujnejših opravkov. Podjetje se ukvarja s pranjem vozil na terenu brez vode kjerkoli in kadarkoli. Gre za inovativni način pranja, ki je primerljivo pranju vozil v avtopralnicah, le da pri tem ne uporabljamo vode.


Ekipa trenutno šteje 15 članov.

Začetki Carendrive d.o.o degajo v leto 2020, in sicer predhodnik PRALKO s.p je začelo delovati 6. 2020 vse do 1.4.2021, ko smo prestrukturilali podjetje v d.o.o. Še vedno je atvivna spletna stran PRALKO.COM (https://www.pralko.com/) ter prototipna mobilna aplikacija PRALKO.

Naša vizija je vpeljati oziroma osvesitit vse več potrošnikov na nov ekološki način pranja vozil. Zaenkrat delujemo v Ljubljani in okolici, v prihodnje pa se nameravamo razširiti tudi drugod po Sloveniji (Bled, slovensko primorje ter Maribor). Skupaj z našimi poslovnimi partnerji, naslednjo leto vstopamo na hrvaški trg in nato preko franšiznega modela še v druge evropske države.

Naša storitev je primerna predvsem za urbana območja, predvsem v velemestih, kjer je veliko prometa in malo manevrskega prostora. Torej lahko potrošniki operejo svoje vozilo praktično kjerkoli in ne zgubljajo dragocenega časa (odvoz vozila v pralnico, čakanje v vrstah, vožnja nazaj), ki je v tem obdobju še tako pomemben. V skladu s pojavom COVID 19 situacije je naša režitev primerna, saj omogoča popolnoma brezstično komuniciranje in poslovanje.

Torej spoznajte nov način ekološko primernega pranja in GET THE BEST CARE FOR YOUR CAR.

Vaš PRALKO oz CARENDRIVE.