CareNDrive Globinsko čiščenje avta

Zakaj izbrati globinsko čiščenje vozila?

Globinsko čiščenje avtomobila se razlikuje od standardnega, saj se pri tem procesu očistijo tudi najbolj skriti kotički. To vključuje:

 • Sedeži: Ne glede na to, ali imate usnjene ali tekstilne sedeže, najprej sedeže posesamo, da odstranimo umazanijo, potem pa z globinskim čiščenjem odstranimo madeže, neprijeten vonj in alergene, ki se nahajajo v avtomobilu.
 • Talne obloge in preproge: Odstranjuje umazanijo, pesek, dlake in druge delce, ki se z leti naberejo in so pogosto spregledani.
 • Armaturna plošča in ostalih površin: Prinaša nazaj sijaj in odstranjuje prah ter bakterije, ki vplivajo na kakovost zraka v vozilu.
 • Odstranjevanje neprijetnih vonjav: Posebna pozornost je namenjena odstranjevanju neprijetne vonjave, ki se zažre v tkanine in prezračevalni sistem zaradi bakterij.
 • Čiščenje stekel oz. steklenih površin. Očiščene steklene površine so pomembne za dobro vidljivost.

 

Za naročilo storitve izpolnite spodnji obrazec ali pokličite 031 334 723.

NAROČITE GLOBINSKO ČIŠČENJE

Kako poteka globinsko čiščenje vozil?

Postopek zahteva natančnost in strokovnost. Naša ekipa uporablja samo najboljše ekološke čistilne rešitve in napredne tehnike čiščenja, ki zagotavljajo izjemne rezultate brez škode za vaše vozilo ali okolje. Postopek običajno vključuje:

 • Temeljit pregled: pred izvedbo čiščenja najprej pregledamo notranjost vašega vozila in identificiramo področja, ki potrebujejo posebno pozornost.
 • Predčiščenje in sesanje: Odstranimo vso umazanijo in pripravimo notranje površine in tepihe za nadaljnje postopke.
 • Uporaba specializiranih čistil: Uporabljamo kakovostna profesionalna čistila, ki so varna in učinkovita.
 • Detajlno čiščenje: S posebnim industrijsko zmogljivim sesalcem natančno posesamo vse notranje površine s poudarkom na sedežih, pobrišemo pa tudi armaturno ploščo, strop in prtljažnik.
 • Finalni pregled: Zagotovimo, da je vsak del avtomobila brezhibno očiščen.

Proces globinskega čiščenja vozil traja od 3 do 5 ur, ker je potrebno, da se notranjost avtomobila popolnoma posuši. Odvisno od stopnje umazanije in letnega časa, ki vpliva na sušenje vozila.

Globinsko čiščenje avtaGlobinsko čiščenje avtomobila

Globinsko čiščenje sedežev

Profesionalna izvedba je ključnega pomena za vzdrževanje estetike in higiene. Sedeži so ena izmed najbolj uporabljanih delov avtomobila, zato se na njih hitro naberejo madeži, umazanija in alergeni. Najprej začnemo z natančnim sesanjem, ki odstrani nečistočo. Nato uporabimo visokokakovostna čistilna sredstva, ki so posebej zasnovana za tkanine in usnje, kar zagotavlja, da so sedeži ne samo vizualno čisti, ampak tudi higienično neoporečni. 

NAROČITE GLOBINSKO ČIŠČENJE

Zakaj izbrati nas za globinsko čiščenje avta?

 • Ker pridemo do vašega vozila kjerkoli v Ljubljani in njeni okolici. Izbira mobilne avtopralnice, ki pride na vašo lokacijo, v primerjavi s tradicionalnimi avtopralnicami na fiksnih lokacijah, prinaša številne prednosti. Najpomembnejša prednost je prihranek časa, saj vam ni treba zapuščati doma ali pisarne in čakati v dolgih vrstah, kar je pogosta težava pri fiksnih ročnih avtopralnicah. Pranje vozila na želeni lokaciji omogoča, da se vaše opravke nadaljuje nemoteno, medtem ko profesionalci poskrbijo za vaš avtomobil.
 • Poleg tega naša mobilna avtopralnica uporablja napredne tehnike in ekološka čistila, ki zagotavljajo temeljito čiščenje brez škode za okolje. Ta pristop ne samo da ponuja udobje in fleksibilnost, ampak tudi zagotavlja visokokakovostno storitev, ki je primerljiva ali celo presega tisto pri fiksnih ročnih avtopralnicah, vse to brez dodatnega truda ali izgube časa na vaši strani. Pri globinskem čiščenju se očisti tudi stvari v notranjosti vozila, ki jih z navadnimi čistilnimi sredstvi ne morete odstraniti.
 • Ker na enem mestu ponujamo celovit spekter storitev: zunanje in notranje čiščenje, temeljito globinsko sesanje potniškega in prtljažnega prostora
 • Ker imamo večletne izkušnje. Naše stranke se k nam vračajo zaradi naše predanosti detajlom, uporabe ekoloških čistil in zagotavljanja izjemnih rezultatov pri čiščenju. Ne glede na to, ali želite odstraniti madeže po kavi, sledi domačih ljubljenčkov ali preprosto želite, da vaš avto zasije kot nov, čiščenje notranjosti vašega vozila od stropa do tepihov je naše poslanstvo.

Če bi se radi znebili madežev, vas vabimo, da nas kontaktirate oz. nam preko spodnjega obrazca pošljete povpraševanje in dovolite, da vaše vozilo doživi preobrazbo, ki si jo zasluži. Pogled na vašega jeklenega konjička vas bo razveselil, v vašem vozilu pa boste uživali kot bi bilo spet novo! Vaš avto ne bo samo videti bolje; počutili se boste bolje, ko boste sedli za volan čistega, svežega vozila. Znebite se skrbi, izberite CareNDrive!

Za več informacij ali naročilo na termin nas pokličite na 031 334 723 ali nas kontaktirajte preko elektronske pošte info@carendrive.com ali spodnjega obrazca. Vaš avto si zasluži najboljše – prepričajte se sami!

Cenik globinskega čiščenja avta

Globinsko čiščenje sedežev  90 €.

Celotno vozilo: od 120 €, odvisno od stopnje umazanije in velikosti vozila.

Možno tudi čiščenje posameznega sedeža (30 €).

Storitev se izvaja skozi celo leto.

NASVET: priporočljivo je globinsko očistiti vozilo vsaj 1 krat letno.

Kontaktirajte nas za celotni cenik storitev